Winkel- en Showroominrichting

Van aantrekkingskracht naar koopkracht

De verkoopbalie en meubels van uw winkel, showroom, magazijn of afhaalpunt moeten uitstraling hebben. De winkelinrichting en het meubilair moet sfeer ademen en passen bij uw branche en doelgroep, zodat uw klant een positieve eerste indruk krijgt wanneer hij naar binnen stapt. Maar bij de uitvoering van de winkelinrichting moet natuurlijk ook worden gedacht aan het gebruiksgemak van de meubels. Zijn ze comfortabel? Kunnen ze soepel worden verplaatst? Kun je ze eenvoudig schoonmaken? Ook daar kijken we naar als we meubels maken.

Presentatie in de winkel

De juiste sfeer en goede presentatie van producten zorgt voor aantrekkingskracht en meer sales. Met een op maat gemaakte tafel, kast of kastenwand van mooie materialen kunt u uw producten nóg aantrekkelijker presenteren. Sokkels en zuilen zijn bovendien uitstekende meubelstukken om extra aandacht te vestigen op één of enkele producten.

Maatwerk voor winkelinrichting

Wilt u advies over welke inrichting het meest geschikt is voor uw winkel of magazijn? De Klerk Interieurbouw heeft antwoord op al uw vragen. Wij adviseren u graag over materiaalkeuze en vorm, zodat het voor uw personeel prettig werken is in uw bedrijf, en de klant graag bij u zijn inkopen doet.