Meubel ontwerp

Een meubel begint altijd met een idee of een wens. De wens voor een functioneel meubel of de wens voor een mooi meubel, als het even kan mooi en functioneel natuurlijk. Daar werken we naartoe door het meubel uit te tekenen in een ontwerpschets. In een oriënterend gesprek gaan we samen opzoek naar het gewenste ontwerp. Het idee presenteren we in 3D.

Bij De Klerk beslis je zelf hoe het meubel er uit komt te zien. Je kunt het meubel helemaal zelf samenstellen.

Aan de hand van de schets rekenen we de prijs voor. Gaan we de samenwerking aan, dan kunnen we de tekening nog tot in detail uitwerken.

Of het nu gaat om een kast of een tafel. Het is altijd handig om vooraf een goed beeld te hebben van hoe alles er uit komt te zien. Daar helpen wij u graag bij.

Meubelmaken

De productie kan beginnen!

In de werkplaats combineren we ambacht met de nieuwste technieken om efficiënt te kunnen werken. Plaatmaterialen worden verwerkt tot meubelpanelen en de meubelpanelen worden samengevoegd tot kast, TV meubel of tafel. Bij het samenstellen van het meubel worden de meubelmakers al van de timmermannen onderscheiden. Alles moet stroken met het ontwerp. Maar het komt er pas echt op aan als de afwerking kan beginnen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw meubel tip top geleverd wordt.

Projecten

Meubels geproduceerd in de meubelmakerij van De Klerk.