De Klerk Meubelmakerij
maakt al uw wensen mogelijk

De Klerk maakt uw meubel op maat.

Maatwerk meubels zijn uniek en volledig naar uw wens te maken. Door de creatieve vakmannen van De Klerk zorgen wij ervoor dat uw maatwerk meubel aan alle verwachtingen voldoet. Door goed te adviseren welke materialen geschikt zijn voor uw toepassing.  Door gebruik te maken van oude en nieuwe technieken kunnen wij elk soort maatwerk meubel voor u realiseren. Bij De Klerk bent u aan het juiste adres om uw unieke meubel te realiseren. 

Een meubel op maat laten maken hoeft niet duurder te zijn dan de standaard design meubels die verkrijgbaar zijn op iedere hoek van de straat. Wees creatief en ontwerp uw meubel samen met de vakmannen van De Klerk.

Het maken van een meubel verloopt in 3 fases: ontwerpen, meubelmaken en plaatsen of monteren

Meubel ontwerp

Een meubel begint altijd met een idee of een wens. Tijdens een oriënterend gesprek maakt u het idee kenbaar aan een van onze vakmannen. Aan de hand van uw idee maken wij een ontwerpschets waarin de functionaliteit en uitstaling van het meubel zichtbaar wordt. Het idee presenteren we in een 3D tekening.

Bij De Klerk beslist u zelf hoe het meubel er uit komt te zien. U kunt het meubel helemaal zelf samenstellen.

Aan de hand van de schets maken wij de offerte voor u op. Gaan we de samenwerking aan, dan kunnen wij, indien wenselijk, de tekening tot in detail uitwerken. Of het nu gaat om een kast of een tafel. Het is altijd handig om vooraf een goed beeld te hebben van hoe het meubel er uit komt te zien. Daar helpen wij u graag bij.

Meubel stylen

Industriële meubels

Staal, eiken en betonlook zijn materialen die passen bij industriële meubelen.

Moderne meubels

Strak afgewerkte meubels. Een moderne look creëer je bijvoorbeeld door spuitwerk te combineren met hoogwaardige houtsoorten.

Klassiek of chique

Donker bruine of rode houtsoorten zoals notenhout geven een warm en chique gevoel. Door hiermee te spelen tijdens het ontwerpen van het meubel creëren we een klassieke uitstraling.

Meubelmaken

De productie kan beginnen!

In de werkplaats combineren we ambacht met de nieuwste technieken om efficiënt te kunnen werken. Door het moderne machinepark en ervaren vaklieden is nauwkeurigheid bij De Klerk van zelfsprekend.

Plaatmaterialen worden verwerkt tot meubelpanelen en de meubelpanelen worden samengevoegd tot kast, TV meubel of tafel. Bij het samenstellen van het meubel worden de meubelmakers al van de timmermannen onderscheiden. Het meubel moet geheel volgens ontwerp geassembleerd worden. Maar het komt er pas echt op aan als de afwerking kan beginnen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw meubel tip top geleverd wordt. (015)2124245

Afleveren, plaatsen en monteren

U kunt er voor kiezen om het meubel te laten plaatsen, alleen afleveren of het zelf af te halen.

Projecten

Meubels geproduceerd in de meubelmakerij van De Klerk.

Hieronder vindt u een overzicht van meubels die wij afgelopen jaren hebben gerealiseerd. We verdelen onze op maat gemaakte meubels in vier groepen; Tafels, TV meubels, kasten op maat en overige meubels

Tafels

Hierbij een greep uit De Klerk maatwerk tafels

TV Meubels

TV meubels op maat geproduceerd door de Klerk.

Kasten op maat.

Op maat gemaakte kasten.

Overige meubels

zoals sokkels en dergelijke