De Klerk Interieurbouw.
Projecten en maatwerk.

Interieurbouw voor bedrijven, overheden, musea
en particulieren. E-mail of bel +31 (0)15 212 42 45

  • Boekenkast op maat

  • Videowall & media-inbouw

  • interieurbouw museum

    meubel museum inrichting

Interieurbouw & inrichting op maat

Voor kleine en grote projecten

De Klerk Interieurbouw is sinds 1943 een gevestigde naam in de interieurbouw- en meubelindustrie. We leveren interieurprojecten aan de zakelijke markt, werken voor interieurarchitecten, musea en verzorgen kleinere projecten voor particulieren.

Wij staan voor unieke en specialistische projecten en maatwerk. Heeft u speciale wensen, dan zorgen we ervoor dat deze gerealiseerd worden. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap, weten we ieder project tot een perfect einde te brengen.

Waar andere interieurbouwers het opgeven, zien wij een uitdaging.

Duurzaamheid, kwaliteit & innovatie

Voor ieder budget

In onze modern uitgeruste werkplaats met onder andere twee geavanceerde CNC-machines zetten we met precisie uw ideeën en tekeningen om in de mooiste interieurstukken. Daarbij koppelen wij functionaliteit aan kwaliteit, schoonheid en duurzame materialen.

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Een mooi interieur is het visitekaartje van uw bedrijf, museum of woning. Een mooi interieur zorgt voor een prettige sfeer, een fijne omgeving om te verblijven en zelfs voor een verhoging van de productiviteit. Logisch dus dat u daarbij kiest voor de ervaring en kunde van De Klerk Interieurbouw.

Zakelijk

We werken voor bedrijven, (semi)overheidsinstellingen, musea, horeca en winkels.

Particulier

Geen bedrijf maar wel wensen voor een tafel, kast of ander meubel op maat? De Klerk maakt het.

Balies

Bekijk onze portfolio

Een balie is veelal het visitekaartje voor een bedrijf of organisatie, maar uw personeel moet er zich ook prettig voelen. Wij weten dat als geen ander.

Controlekamers

Ergonomisch & functioneel

De Klerk is een ervaren interieurbouwbedrijf voor controlekamers, meldkamers voor o.a. stadstoezicht en het havenbedrijf.

Musea

Meubilair & vitrines

De kunst van het inrichten. Mediazuilen, ingebouwde installaties, wanden en maquettes.. gebruik onze know how voor functionele en mooie interieurstukken.

Bedrijfs-en kantoorinrichting

Computergestuurd frezen

Een succesvol bedrijf wilt dit uitstralen, een onmisbaar onderdeel hiervan is het interieur. De Klerk Interieurbouw is uw partner in het vervaardigen van prachtige bedrijf-en kantoorinrichting.