De Klerk Exclusive Products

High end products

De Klerk heeft een eigen productlijn opgezet met exclusieve producten die wij speciaal voor u op maat maken. Denk hierbij aan riviertafels gemaakt van prachtige houtsoorten en epoxy. Buiten de voorraad producten kunt kunt u zelf de houtsoort en de kleurtinten kiezen. Heeft u zelf een idee neem dan gerust contact op.

Tevens behoren bijzondere TV meubels afgestemd op uw woning tot het assortiment. Standaard modellen waarbij u de materialen en maten kiest. Exclusieve producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit is mogelijk door ons moderne machinepark en de volledige productie in huis. Wij maken gebruik van standaard meubels die u zelf kunt fine tunen.

Ons streven is om in uw woonkamer de meubels op elkaar af te stemmen met materialen en vormgeving. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor een gehele inrichting in dezelfde stijl.

Toch op zoek naar maatwerk? De Klerk Interieurbouw produceert meubels op maat voor particulieren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij u langs om uw wensen om te zetten in een ontwerp.

De Klerk Exclusive Products heeft reeds twee TV meubels mogen leveren. Beide klanten hebben aan ons standaard model een eigen draai gegeven.