De Klerk Exclusive Products

High end products

De Klerk heeft een eigen productlijn opgezet met exclusieve producten die wij speciaal voor u op maat maken. Denk hierbij aan riviertafels gemaakt van prachtige houtsoorten en epoxy. Wij zijn bezig met het produceren van een voorraad riviertafels. Ook kunt u zelf de houtsoort en de kleurtint kiezen. Echter ook andere producten gemaakt met epoxy. Tevens behoren bijzondere TV meubels afgestemd op uw woning tot het assortiment. Standaard modellen waarbij u de materialen en maten kiest. Exclusieve producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit is mogelijk door ons moderne machinepark en de volledige productie in huis. Wij maken gebruik van standaard meubels die u zelf kunt fine tunen.

Ons streven is om in iedere woonkamer de meubels op elkaar af te stemmen met materialen en vormgeving. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor een gehele inrichting in dezelfde stijl.

Binnenkort zullen wij ontwerpen van onze standaard meubels plaatsen op deze pagina. Ook zullen wij onze voorraad producten hierop aanbieden.

Toch op zoek naar maatwerk? De Klerk Exclusive Products produceert ook meubels op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij u langs om uw wensen om te zetten in een ontwerp.

De Klerk Exclusive Products heeft reeds twee TV meubels mogen leveren. Beide klanten hebben aan ons standaard model een eigen draai gegeven.