Notice: Undefined index: muted in /var/www/vhosts/deklerkinterieurbouw.nl/httpdocs/wp-content/themes/deklerk/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 616

De Klerk Interieurbouw is hét adres voor CNC-diensten en -projecten. Wij hebben onze CNC frees diensten verder uitgebreid. Buiten de 3-assige freesmachine beschikken wij sinds begin 2019 ook over een 5-assige CNCfrees van het merk CMS. De freesmotor van de 5-assige CNC kunnen wij kantelen onder elke gewenste hoek. Mede hierdoor is deze freesmachine uitermate geschikt om grote volumes in 3D te frezen maar ook voor verstekken en lastige hoeken. Onlangs hebben wij al goede resultaten behaalt met het frezen van diverse  3D objecten, denk aan reclame objecten, blow ups, mock-ups, letters en logo’s, prototyping, decorobjecten, mallen, modelbouw en maquettes. De materialen die we kunnen frezen met deze machine zijn onder andere: MDF, massief hout, multiplex, volkern (Trespa), Hi macs, Corian, andere solid surface producten, Pu schuim en EPS.

CMS ATHENA

De 5-assige freesmachine die wij sinds begin 2019 tot onze beschikking hebben is een veelzijdige portaalfreesmachine.

De CNC freesmachine is gebouwd voor het bewerken van grote blokken hout of schuim. Het freesbereik is maar liefst 4000 x 1500 x 1000 mm. Vooral de Z hoogte van 1000 mm is erg uniek. De machine is voorzien van een vacuümtafel waarop we werkstukken, blokken en platen vast kunnen zuigen. Dit is een uitbreiding op onze machine met balkentafel Biesse Rover B4 die uitgevoerd is met de kleinerevacuümcups.

ALPHACAM ULTIMATE, 5 ASSIG SIMULTAAN

Onze vorige software Alphacam Advanced is uitgebreid naar Alphacam Ultimate. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat we 5 assig simultaan kunnen frezen. Dit betekent dat we alle vijf de assen tegelijk kunnen laten bewegen. Hierdoor kunnen we de meest complexe vormen uiterst nauwkeurig frezen.

De machine wordt ingezet voor productie van eigen meubels, maar belangrijker nog: we bieden onze freesdiensten aan voor derden zoals u.

3D scan frezen

Recent hebben wij de eerste 3D scan mogen frezen. Deze materie leent zich uitstekend voor het produceren van replica’s. Beschikt u over een 3D scan die u wilt laten frezen bent u bij ons aan het goede adres. Mocht u voor het 3D scannen en frezen een contactpersoon zoeken neem dan gerust contact op. Sinds kort werken wij nauw samen met een professioneel 3D scanbedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Reclame objecten

Onze 5-assige CNC machine is uiterst geschikt voor het produceren van reclame objecten. Reclame objecten zoals een blow up behoren tot de mogelijkheden. Ook letters en logo’s zijn op deze machine eenvoudig te frezen.

Blow ups

Uw eigen product beter onder de aandacht krijgen? Door het 3D frezen van een blow up model van uw eigen product creëert u een echte eyecatcher voor langs bijvoorbeeld de snelweg of op een beurs. Wij frezen blow ups uit verschillende soorten schuim. Denk aan EPS maar ook aan PU schuim. De blowup kan door onze vakmensen voorzien worden van een coating ter versteviging of decoratie.

Mock-ups

Tijdens het ontwikkelen van een product of een bepaalde opstelling kan gebruikt worden gemaakt van een Mockup. Een mock up is een proefopstelling of een prototype. Wij frezen uw ontwerp uit op schaal of op ware grote. Het eindproduct is enkel geschikt als ondersteuning voor bijvoorbeeld een presentatie of het testen van een bepaalde opstelling.

Letters en logo’s

Letters frezen behoort tot een van de mogelijkheden. Door de letters te frezen kunnen wij de kantafwerking meenemen, zowel een schuine als ronde kant zijn geen probleem. EPS letters ook wel piepschuim letters of freesletters zijn de trend van het moment. Het materiaal is licht en relatief goedkoop. Met een hardere coating kunnen de letters toch sterk gemaakt worden wat zorgt voor een lange levensduur.

Uw 3D logo frezen? Wij frezen logo’s voor binnen en buiten. Denk aan prachtige 3D gevelbekleding in uw huisstijl. Met het huidige freesbereik kunnen wij enorme logo’s produceren. Afhankelijk van de toepassing adviseren wij het juiste materiaal wat resulteert in een lange levensduur van het freesobject.

Prototyping

Afhankelijk van het eindproduct kunnen wij voor u een prototype maken. Een of meerdere prototypes worden gefreesd om een 3D computermodel tastbaar te maken. Zo kunnen kinderziektes uit het ontwerp gehaald worden om het product vervolgens in massaproductie te nemen. Wij kunnen u ondersteunen bij de ontwikkeling van uw producten. Tevens hebben wij de mogelijkheid om alvorens wij beginnen aan serieproductie op een van onze machines een prototype te produceren uit goedkoper materiaal.

Decorobjecten

Vaak worden decorobjecten voor festivals, tv-programma’s, shows, attractiepark, pretparken, speeltuinen, dierentuin gemaakt uit een schuimsoort. Dit leent zich uitstekend om te frezen op onze 5-assige CNC machine. Met veel enthousiasme frezen wij enorme decorobjecten. Indien het object groter is dan 4 x 1.4 x 1 meter delen wij het op in verschillende onderdelen. Afwerken met een coating valt ook binnen de mogelijkheden. Tevens kunnen wij de objecten door onze meubelspuiter in de gewenste kleur laten spuiten.

Mallen

Doordat wij het materiaal vanuit elke hoek kunnen benaderen krijgen wij regelmatig van klanten de vraag om een mal te frezen. Denk hierbij aan Lamineermal, gietmal, chocolade mal, boot mal, betonmal, gips mal, epoxy mal, vacuümmallen voor vacuümvormen, polyestermal. Dit maken wij uit verschillende materialen.

Modelbouw en maquettes

De 3D freestechniek is bij uitstek geschikt om modellen mee te bouwen en maquettes frezen. Door de enorme precisie van de machine kunnen wij uw maquette of model met de kleinste details realiseren. Voor verschillende architecten bureaus hebben wij de meest complexe maquettes mogen frezen. Tevens produceren wij waterproefmodellen voor Deltares.

Branches

De branches waar wij ons op richten met deze machine 3D CNC machine zijn voornamelijk: architecten, decorbouwers, horeca, industrie, interieurbouwers, kunstenaars, nautische industrie, vakantieparken, reclamebureaus, retail, pretparken, speeltuinen, stand bouwers, TV producenten en zwembaden

Voorbeelden CNC freeswerk